İmzalar Atıldı! Yüzde 41 Zam Yapılmasına Karar Verildi

İmzalar Atıldı! Yüzde 41 Zam Yapılmasına Karar Verildi
Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, toplu iş sözleşmesine dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Çalışanlar da bu haberleri büyük bir dikkatle takip ederken, gelen son duyuruya göre, yüzde 41'lik zam için anlaşam sağlandı.Yüzde...

Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, toplu iş sözleşmesine dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Çalışanlar da bu haberleri büyük bir dikkatle takip ederken, gelen son duyuruya göre, yüzde 41'lik zam için anlaşam sağlandı.

Yüzde 41 Zam!

Çalışanları ilgilendiren zam haberi, Gülşehri Belediyesi'nden geldi. Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız ile Gülşehri Belediye Başkanı Ali Ünlü arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi neticesinde, çalışanların maaşlarına yapılacak zam netlik kazandı. Sendika üyesi işçilerin maaşlarına sosyal haklar hariç, birinci yıl ilk ay için yüzde 41, kalan altı aylık dönemlerde de enflasyon farkının yanı sıra, yüzde 6 oranında zam yapılması kararlaştırıldı.

Üç Yıl Geçerli Olacak

Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız ile Gülşehri Belediye Başkanı Ali Ünlü arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi, üç yıl süreyle geçerli olacak.