İndirim Çabuk Eridi! Benzin Fiyatlarına Dev Zam…

İndirim Çabuk Eridi! Benzin Fiyatlarına Dev Zam…
Brent petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilerken ayrıca dolar kurunda yaşanan dalgalanma da akaryakıt fiyatlarını olumsuz olarak etkilemektedir. Sektörün güvenilir temsilcilerinden alınan...

Brent petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilerken ayrıca dolar kurunda yaşanan dalgalanma da akaryakıt fiyatlarını olumsuz olarak etkilemektedir. Sektörün güvenilir temsilcilerinden alınan haberlere göre Pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına dev zam bekleniyor.

Benzin Fiyatlarına Dev Zam!

Akaryakıt fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Ekim ayı başından beri motorine art arda beş defa zam gelmiş ve bir defa da indirim gelmişti. Fakat benzine herhangi bir zam veya indirim haberi gelmemişti. Bugün, sektör temsilcileri tarafından aktarılan bilgiye göre benzine zam geleceği duyuruldu. Edinilen bilgilere göre benzin fiyatlarına 71 kuruş zam bekleniyor. Şuanda benzinin litresi 20,60 TL’den satışa sunulmaktadır. 71 kuruş zam gelirse benzinin litresi 21 TL’yi geçecektir.

Akaryakıt fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma sebebiyle en çok etkilenen benzin ve motorin fiyatları olmaktadır. Motorine bugün zam haberi beklenmezken, benzin fiyatlarına zam geleceği duyuruldu.

Brent Petrol Fiyatı Bugün Ne Kadar? – 30 Ekim 2022

Brent petrol fiyatı akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilediğinden dolayı araştırılmaktadır. Tüm piyasa genelinde yaşanan sıkılaşma, ABD tarafından ihracatı gerçekleştirilen ve dolar ile desteklenen petrol , kesinlikle haftalık kazanç elde etme yoluna yönelmiş gibi duruyor. Bu sebepten dolayı brent petrol fiyatı 30 Ekim 2022 günü 94,04 dolardan işlem görmektedir.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

30 Ekim Güncel Akaryakıt Fiyatları zam haberinin ardından arama motorları üzerinden araştırılmaya başlandı. İlden ile hatta bayiden bayiye farklılık gösteren akaryakıt fiyatlarını üç büyük il için listeledik. İşte, güncel akaryakıt fiyatları:

İstanbul Akaryakıt Fiyatları

İstanbul’da benzin 20,61 TL’den,

İstanbul’da motorin 27,12 TL’den,

İstanbul’da LPG 10,73 TL’den satışa sunulmaktadır.

Ankara Akaryakıt Fiyatları

Ankara’da benzin 20,73 TL’den,

Ankara’da motorin 27,12 TL’den,

Ankara’da LPG 11 TL’den satışa sunulmaktadır.

İzmir Akaryakıt Fiyatları

İzmir'de benzin 20.71 TL’den

İzmir'de motorin 27.23 TL’den

İzmir'de LPG 10,73 TL’den satışa sunulmaktadır.