ING müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam 30 bin TL yatacak! İşte ING’den 30 bin TL kazanma yolu!

ING müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam 30 bin TL yatacak! İşte ING’den 30 bin TL kazanma yolu!
ING, emekli promosyonunda bombayı patlatarak tamı tamına 30 bin TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Peki, emekliler ING’den nasıl 30 bin TL ödeme alacak? Neler yapmak gerekiyor? İşte detaylar...

Emekliler bankaların promosyon ödemelerini araştırırken, bankalar da emeklileri bünyelerine çekmek için cazip promosyon kampanyaları düzenliyor. Peki, ING’nin promosyon kampanyasının detayları neler? Hangi emekliler 30 bin TL ödeme alacak? İşte cevabı...

thumbs-b-c-4d190cbacd3b1a0f8c274580c243186e.jpg

ING 30 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ MART 2024
ING, düzenlediği kampanyalar ve verdiği promosyon ödemeleriyle binlerce insanın dikkatini çekmeyi başarıyor. Emekli aylıklarını zamlı bir şekilde alan emekliler için üçlü ödeme fırsatı veren ING’nin emekli paketinde emekli maaş promosyonu ek promosyon ve ihtiyaç kredisi yer alıyor.

ING’nin promosyon kampanyası çerçevesinde emekli vatandaşlara sağladığı ödemeler yeni gerçekleştirilen güncellemelerle değişti. En düşük emekli aylığının 10 bin TL’ye yükselmesinden sonra emeklilerin hepsine tek tarife üzerinden emekli maaş promosyonu ödemesi gerçekleştiriliyor.

ING’nin paylaştığı ödeme kampanyası da yine emeklilere özel olarak sağlanan ek promosyon oluyor. Bu kampanyadan faydalanmak amacıyla emeklilerin otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri gerekiyor. Verilecek her bir fatura talimatı karşılığında ING, müşteriye bin TL tutarında ödeme gerçekleştiriyor ve ayrıca, 5 faturaya kadar ödeme alınabiliyor. Böylece, bir emekli müşteriye maksimum 5 bin TL ek promosyon ödemesi yapılıyor.

Paket, kampanyanın son aşaması da 15 bin TL’lik ihtiyaç kredisi olarak belirtiliyor. Emeklilere tam 36 ay vadeli ve özel bir faiz oranıyla sağlanan bu ihtiyaç kredisinin taksitleri müşterinin maaşından her ay düzenli şekilde kesiliyor. Böylelikle de emekli müşteriler paket çerçevesinde 15 bin lira ihtiyaç kredisinin ödeme tutarını hemen kullanabiliyor.

Duyurulan söz konusu paket kapsamında emekli vatandaşlara ING Bank tarafından 10 bin TL’lik maaş promosyonu, 5 bin TL’lik ek promosyon ve 15 bin TL de ihtiyaç kredisi olacak şekilde 30 bin TL tutarında nakit ödeme yapılıyor.