İOKBS Bursluluk Parası Ne Kadar? PYBS Bursu 2023

İOKBS Bursluluk Parası Ne Kadar? PYBS Bursu 2023
İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı sonuçları 23 Eylül 2022 tarihinde açıklandı. Sınav sonuçlarının ilan edilmesinin ardından, ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve söz konusu bursluluk ödemesinin tutarı...

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı sonuçları 23 Eylül 2022 tarihinde açıklandı. Sınav sonuçlarının ilan edilmesinin ardından, ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve söz konusu bursluluk ödemesinin tutarı ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor.

İOKBS Bursu Ne Zaman Yatacak?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınav sonuçları ile birlikte, ödemelerin ne zaman öğrencilere iletileceği merak ediliyor. İllere göre ödeme tarihleri değişmekle birlikte, Ocak ayının 25'ine kadar ödemelerin yapılması bekleniyor.

Bursluluk Sorgulama

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk ödemesine dair sorgulama yapmak isteyen kişiler, e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemini ziyaret edebilirler.

İOKBS Bursu Ne Kadar?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Burs kapsamında 663 TL ödeme yapılıyordu. Yeni dönem için zam yapılıp yapılmayacağı ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.