İş Arayanları Göklere Çıkaracak Müjde! Bakanlık, Çok Sayıda Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

İş Arayanları Göklere Çıkaracak Müjde! Bakanlık, Çok Sayıda Personel Alımı Yapacağını Açıkladı
Milyonlarca vatandaş aktif iş arayışını sürdürürken bakanlık tarafından müjdeli haber verildi ve 58 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu.Bakanlıklar tarafından personel alımları yapılacağına dair açıklamalar...

Milyonlarca vatandaş aktif iş arayışını sürdürürken bakanlık tarafından müjdeli haber verildi ve 58 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Bakanlıklar tarafından personel alımları yapılacağına dair açıklamalar gelmeye devam ederken, yeni bir iş ilanı daha yayımlandı.

Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda, bakanlıklar tarafından personel alımına yönelik ilanlar geliyor. Bu kapsamda, iş arayışında olup iş başvurusu yapacak kişiler ilanları yakından takip ederken, gelecek iş ilanları da büyük bir heyecanla bekleniyor.

Gelen son ilana göre, bir bakanlığa  daha personel istihdamı sağlanacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın personel alımı yapacağını duyurmasının ardından ilanın detayları çok sayıda kişi tarafından araştırılmaya başlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı İş İlanı Detayları

Kültür ve Turizm Bakanlığı yapılacak sözlü sınav sonucuna göre çeşitli kadrolara 58 sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

Bakanlık tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre; müze araştırmacısı, mimar, tekniker, teknisyen, şehir plancısı ve mühendis kadrolarına 58 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

19 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında  yapılacak başvurular, e-Devlet "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvuru şartları ve aranan niteliklere dair bilgiler ile sözlü sınav tarihi, saati ve yeri Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın internet sitesi olan "www.ktb.gov.tr"'de yer alacak.