İş Bankası Ağustos Kampanyasını Başlattı! Market Alışverişine Toplam 400 TL Maxipuan Veriliyor

İş Bankası Ağustos Kampanyasını Başlattı! Market Alışverişine Toplam 400 TL Maxipuan Veriliyor
İş Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte, ağustos sonuna kadar devam edecek olan Maxipuan kampanyasının detayları belli oldu.

Ağustos ayının ilk günleri itibariyle İş Bankası’nın güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından merak edilirken, İş Bankası da düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 1 Ağustos’ta başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında market alışverişinde toplam 400 TL Maxipuan sağlanırken, fırsatın ayrıntıları da belli oldu. İş Bankası, kampanyaya nasıl katılım sağlanacağına, hangi kartların fırsat kampanyasına alındığına ve Maxipuan elde etmek için yapılması gereken minimum alışveriş tutarına dair bilgi verdi.

İş Bankası Maxipuan Kampanyası Ağustos 2023

İş Bankası’nın ağustos ayında geçerli olan kampanyaya dair yayınladığı bilgilendirme metnine göre, Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri ikinci ve sonraki her peşin alışveriş için 40 TL,toplam 400 TL MaxiPuan verilecek. Kampanyaya katılmak ve Maxipuan elde edebilmek için Maximum Mobil’de veya İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklanmsaı gerekiyor. Söz konusu kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri dagil edilirken, Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanya kapsamına dahil edilmedi.

2023/06/06/hesap-makinesi-gorseli.jpg

İş Bankası Ağustos 2023 Kampanyaları

‘Maximum Kart’ınızla Market alışverişlerinize 400 TL'ye varan MaxiPuan’ kampanyası 1 Ağustos tarihinde başladı ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek. İlgili kampanyaya ve İş Bankası’nın ağustos ayındaki güncel kampanyalarına erişmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünden ayrıntılı bilgi edinebilirler.