İş Bankası Market Alışverişi Kampanyasını Duyurdu! Toplamda 200 TL Maxipuan Kazanma Fırsatı

İş Bankası Market Alışverişi Kampanyasını Duyurdu! Toplamda 200 TL Maxipuan Kazanma Fırsatı
Market alışverişleri neticesinde 200 TL’ye kadar Maxipuan kazanılabilen kampanyanın detaylarına dair bilgilendirmede bulunuldu.

Temmuz sonuna kadar devam edecek olan Maxipuan kampanyası ile ilgili temmuz ayının ilk günlerinde Maximum’un resmi internet sitesi üzerinden ayrıntılı bilgi verildi. Kampanya çerçevesinde 200 TL’ye kadar Maxipuan sağlandığı için Maximum kart sahibi olan kişiler de kampanyaya nasıl katılım sağlanacağına ve Maxipuan kazanabilmek için yapılması gereken minimum alışveriş tutarına dair araştırmalar yapıyorlar.

İş Bankası Temmuz 2023 Kampanyası

Maximum’un resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre, Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Market Kampanyası'na katılan kişilere, 3-31 Temmuz tarihleri arasında Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde 1.500 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 100 TL, dileyen kişiler için de MaxiMil olarak da kullanabileceğiniz toplam 200 TL MaxiPuan verilecek.

2023/06/06/hesap-makinesi-gorseli.jpg

İş Bankası Kampanyasına Nasıl Katılabilirim?

İş Bankası’nın duyurduğu 3-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin, Maximum Mobil’de veya İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklaması gerekiyor.

İş Bankası Market Alışverişi Kampanyası Temmuz 2023

31 Temmuz’a kadar devam edecek olan kampanyaya dair araştırmalar devam ederken, hangi kartların fırsat kapsamına alındığı da merak ediliyor. İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dahil edildi. icari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler ise kampanya kapsamında alınmadı.

2023/06/06/turk-lirasi-2.jpg

İş Bankası Temmuz Ayı Güncel Kampanyalar

‘Market Alışverişlerinize 200 TL'ye Varan MaxiPuan’ kampanyası temmuz sonuna kadar devam edecek. Söz konusu kampanyaya dair ayrıntılı bilgi edinmek ve temmuz ayında hayata geçen güncel kampanyalara ulaşmak isteyen kişiler, İş Bankası’nın ya da Maximum’un resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.