İşçi Maaşı En Düşük 11.150 TL Oldu! Belediye İşçilerine Zam Müjdesi

İşçi Maaşı En Düşük 11.150 TL Oldu! Belediye İşçilerine Zam Müjdesi
Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına yapılacak zammın netlik kazanmasının ardından, belediye işçilerinin maaşlarına ne kadar zam yapılacağı merak konusu oldu. Bu kapsamda, belediye işçilerinin maaşları için belediyeler...

Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına yapılacak zammın netlik kazanmasının ardından, belediye işçilerinin maaşlarına ne kadar zam yapılacağı merak konusu oldu. Bu kapsamda, belediye işçilerinin maaşları için belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

En Düşük Maaş 11.150 TL Oldu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, belediye işçilerinin maaş zammı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Mehmet Zeybek'in açıklamasına göre, geçtiğimiz yıl 6.500 TL olan en düşük işçi maaşı yüzde 72 oranında artış ile 11.150 TL seviyesine yükseldi. Belediye personellerinin maaş zammına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mehmet Zeybek ''Hayırlı Olsun. Belediyemizde çalışan işçilerimizin maaşlarını en düşük 11.150₺ yaparken, memurlarımızın en düşük maaşlarını da 15.500₺ olarak belirledik. Her zaman işçi kardeşlerimizin yanındayız.'' ifadelerine yer verdi.

Maaş Zamları Açıklanıyor

Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zamlarının netleşmesinin ardından, belediye işçilerinin maaş zammı ile ilgili duyurular da gelmeye devam ediyor. İlerleyen süreçte, belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça yeni açıklamalar gelebilir.