İşçilere Büyük Müjde! Maaşlara Yüzde 75 Zam Geldiği Duyuruldu

İşçilere Büyük Müjde! Maaşlara Yüzde 75 Zam Geldiği Duyuruldu
Sendikalar ile belediyeler arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ediyor. Bu görüşmeler sonucunda mutabakata varılması durumunda kamuoyuna bilgi veriliyor. Bu kapsamda, belediye işçileri de toplu iş sözleşmesinden sonra...

Sendikalar ile belediyeler arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ediyor. Bu görüşmeler sonucunda mutabakata varılması durumunda kamuoyuna bilgi veriliyor. Bu kapsamda, belediye işçileri de toplu iş sözleşmesinden sonra yapılacak açıklamalar belediye personelleri tarafından yakından takip ediliyor.

Ordu Çaybaşı Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında ÇAYBEL A.Ş. işçilerine yönelik toplu iş sözleşmesi imzalandı. Maaşlara müjde 75 oranında zam uygulanırken, konuya dair belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan duyuruda ”Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Semiz, Belediye- İş Sendikası Genel Merkez Başkan Yardımcısı Sn. İsmail Duman, Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Mehmet Altun ve Belediye-İş Ordu Şube Başkanı Kadir Altun’un katılımlarıyla, Belediyemiz ile Belediye-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalanmıştır.” denildi.

Belediye personelinin maaş zammının belirlenebilmesi için sendikalarla belediye yönetimleri arasında görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki süreçte, maaş zammına dair yeni açıklamalar gelebilir.