İşçilerin Yemek Ücretlerine 1350 TL Zam Yapıldı! Resmi Açıklama Geldi

İşçilerin Yemek Ücretlerine 1350 TL Zam Yapıldı! Resmi Açıklama Geldi
Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, maaşlara yapılacak zam açıklamaları, pek çok kişi tarafından yakın takip ediliyor. Bu kapsamda, toplu iş sözleşmeleri ile zam duyuruları gelmeye devam ederken, işçilere verilen ödemelerde...

Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, maaşlara yapılacak zam açıklamaları, pek çok kişi tarafından yakın takip ediliyor. Bu kapsamda, toplu iş sözleşmeleri ile zam duyuruları gelmeye devam ederken, işçilere verilen ödemelerde de artışlar yapılmaya devam ediyor. Gelen son açıklamaya göre, işçilerin yemek ücretlerinde, 1.350 TL artış yapıldı.

Yemek Ücretlerine Zam!

Sivas Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında, işçilere verilecek yemek ödemeleri konusunda anlaşma sağlandı. İmzalanan ek protokol ile birlikte, yemek ücretlerinde artışa gidildi ve işçilerin maaşlarına aylık net 1.350 TL zam yapıldı.

Günlük Yemek Ücreti 55 TL

Sivas Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokole göre, işçilere verilecek günlük yemek ücreti, 55 TL olarak belirlendi. Sivas Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda ''Belediyemiz ve Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokolle Belediye ve Özbelsan işçilerimizin günlük yemek ücretleri 55 TL'ye çıkarıldı. Protokol imza töreninde konuşan Başkanımız Hilmi Bilgin; 'Her işçimizin maaşına net 1350 TL artış yansıyacaktır. Hayırlı olsun' dedi.'' ifadelerine yer verildi.