İslam Memiş altın fiyatları için kimsenin bilmediği sırrı ifşa etti!

İslam Memiş altın fiyatları için kimsenin bilmediği sırrı ifşa etti!
Sosyal medyada uzmanların yazdıklarına bakacak olursak genelde uzmanlar yatırımcılara artık alım yapmamalarını tavsiye etmektedir.  Altın fiyatları 1.000 TL’nin üzerine çıkmaya başladığından dolayı birçok uzman artık...

Sosyal medyada uzmanların yazdıklarına bakacak olursak genelde uzmanlar yatırımcılara artık alım yapmamalarını tavsiye etmektedir.  Altın fiyatları 1.000 TL’nin üzerine çıkmaya başladığından dolayı birçok uzman artık alım için geç kalındığını ve bundan sonra yatırımcıların bir süre beklemesi gerektiğini belirtmektedir. Piyasaların önümüzde ki dönemlerde neler göstereceği şu an için bilinmezlik arz etmektedir. Bu arada altın fiyatlarına dair uzmanlardan da ardı ardına açıklamalar gelmeye başladı! Böylece altın fiyatlarının nasıl seyredeceğine dair fikirler de birbiri ardına açıklanmaya başlandı.

Yeni Rakamlar Verdi

Altın fiyatları da birçok yabancı para birimi gibi yükselişini sürdürürken uzmanlar yatırımcılara makas aralığına dikkat etmelerini öneriyor. Özellikle uzmanlar sosyal medyada ya da TV kanallarında açıklanan rakamlarla kuyumcularda karşılan rakamlar arasında fark olabileceğine dikkat çekiyor.

Bu nedenle bir boşluk oluştuğunu söyleyen uzmanlar satışlarda 10 ya da 20 TL kadar oynama olabileceğini belirttiler. Birçok uzman yatırımcılara altın 950 TL ile 1.000 TL arasındayken alım için şartların uygun olduğunu ve altının fiyatı daha artarsa alımın kar getirmeyeceğini ve alıcıların bu aralık harici alım yapmamalarını söylemektedir.

İlerde Altın Fiyatları Nasıl Olacak

Son zamanlarda yatırımcıların en çok merak ettiği konulardan bir tanesi ise alım fiyatlarının ne zaman düşeceği oldu. Bu konuda yapılan açıklamalara baktığımızda uzmanlar uzun zamanlı altına yatırım yapan kişilerin endişelenmemeleri gerektiğini belirtiyorlar. Henüz yaz sonu yeni geldiğinden dolayı piyasalarda büyük oynamaların olmadığını belirten uzmanlar piyasaların en az 1 ay daha bu şekilde devam edebileceğini belirtiyorlar.

İlerleyen dönemlerde kırılmaların yaşanabileceğini ve altının 1450 TL seviyelerine bile çıkabileceğini söyleyen uzmanlar Afrika’da ki madenlerin altın piyasalarında etkili olmayacağını ve gram altın fiyatları 1.000 TL seviyesinin üzerine çıktıktan sonra alımların durdurulmasının yerinde olacağını belirttiler.