Karayolları Genel Müdürlüğü İşçi Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? KGM Personel Alımı 2023!

Karayolları Genel Müdürlüğü İşçi Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? KGM Personel Alımı 2023!
Karayolları Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz süreçte yaptığı açıklamada farklı kadrolarda üç bin işçi istihdam edeceğini duyurmuştu. Söz konusu alım için başvurularının tamamlanması ile birlikte, sonuçlar için heyecanlı...

Karayolları Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz süreçte yaptığı açıklamada farklı kadrolarda üç bin işçi istihdam edeceğini duyurmuştu. Söz konusu alım için başvurularının tamamlanması ile birlikte, sonuçlar için heyecanlı bekletiş başladı. Bu kapsamda, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştırılıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Sonuçları

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün üç bin personel alımı için 2 Mayıs'ta başvurular başladı ve 7 Mayıs tarihinde sona erdi. İşçi alımı için sonuçların ne zaman açıklanacağına dair henüz bir bilgi verilmedi.

KGM İşçi Alımı Kadro Dağılımı

Karayolları Genel Müdürlüğü, Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Vinç Operatörü gibi meslek gruplarında alım gerçekleştirecek.

KGM İşçi Alımı Başvuru Şartları

Karayolları Genel Müdürlüğü, iş başvurusunda bulunacak kişilerde, en az İlkokul en fazla lisans mezunu olma, 18-40 yaş aralığında bulunma ve alınacak meslek grubuna göre yeterlilik şartlarını arıyor.