Kefilsiz Teminatsız Kredi! 200 Bin TL Nakit Üç Dakikada Hesabınızda!

Kefilsiz Teminatsız Kredi! 200 Bin TL Nakit Üç Dakikada Hesabınızda!
CepteTEB, ihtiyaç kredisinde kefil ve teminat istemediğini, müşterinin kredi notuna göre bir faizle kredi kullandırdığını duyurdu. Yani, böylelikle teminatı olmayan öğrencilerin kredi çekebilmesinin yolu da açıldı.Peki CepteTEB'in...

CepteTEB, ihtiyaç kredisinde kefil ve teminat istemediğini, müşterinin kredi notuna göre bir faizle kredi kullandırdığını duyurdu. Yani, böylelikle teminatı olmayan öğrencilerin kredi çekebilmesinin yolu da açıldı.

Peki CepteTEB'in kefilsiz ve teminatsız bir şekilde kullandırdığı kredinin şartları neler? CepteTEB kefilsiz kredinin limiti ne kadar ve faiz oranları nasıl belirlendi? İşte krediye dair tüm detaylar...

CepteTEB Kefilsiz Teminatsız Kredisinin Özellikleri Neler?

CepteTEB'in 'Hoş Geldin Faizli Kredi' kampanyası kapsamında, henüz müşteri olmayanlar için %1.64 faiz avantajı başladı. Yeni müşterilere özel faiz oranıyla hazırlanan kampanyada 200 bin TL'ye kadar kredi kullandırılıyor.

Herhangi bir kefil ya da teminat istenmeyen kredide tek beklenti taksitlerin düzenli bir şekilde ödenmesi. Bunun dışında faiz oranı ise kişinin kredi notuna göre belirleniyor.

Krediye Başvurular Nasıl Yapılır?

3 aydan 36 aya kadar vade imkanı sunulan kredide 3 ay taksit erteleme imkanı da bulunuyor. CepteTEB müşterisi olmayanların ise önce müşteri olması, mobil uygulamayı indirdikten sonra hesap açması gerekiyor. Hesabını açan yeni müşteriler ise görüntülü sohbet aracılığıyla kredilerini anında kullanabiliyorlar.

CepteTEB 200 Bin TL'ye Kadar İhtiyaç Kredisinin Şartları Neler? 

  • En az 1.000 TL en çok 200.000 TL kredi kullanılabilir.
  • Taksit erteleme imkanı sayesinde 3 ay sonra ödemeye başlanabilir.
  • 18 yaşından büyük herkes başvuru yapabilir.
  • Kefil ya da teminat istenmez. Tek beklenti her ay taksitlerin düzenli bir şekilde ödenmesidir.
  • Kredi kullanım anında banka tarafından belirlenen güncel faiz oranları üzerinden kredi kullandırılır.