Kredi Kartıyla Alışveriş Yapanlar Dikkat! 300 TL İndirim Kazanacaksınız

Kredi Kartıyla Alışveriş Yapanlar Dikkat! 300 TL İndirim Kazanacaksınız
Haziran ayı için de bankar güncel kampanyalar ile ilgili resmi internet siteleri üzerinden bilgilendirme yapıyor.

Bankaların güncel kampanyalarına ilişkin çok sayıda kişi araştırma yapıyor. Haziran ayında da yeni müşteri olacak kişilere ve mevcut müşterilere dönük çeşitli kampanyalar hayata geçiren bankalar, fırsatların detaylarına ilişkin bilgi veriyorlar. Bu kapsamda, haziran ayı kampanyalarının ayrıntıları ile ilgili araştırmalar devam ediyor.

300 TL İndirim Fırsatı

1 Haziran’da başlayan ve 30 Haziran’a kadar sürecek olan kampanyadan, DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, SMS ve İletişim Merkezi aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan kişiler yararlanabilecekler. Haziran ayının sonuna dek sürecek kampanyaya dair resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunan Denizbank, yeni kredi kartlarıyla Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında internet üzerinden yapılacak alışveriş işlemlerinin azami yarısı (yüzde 50) olacak şekilde ayda azami 100 TL, 3 ay süresince de azami 300 TL indirim kazanılabileceğini ifade edildi.

Denizbank’ın açıkladığı 300 TL’ye varan indirim kampanyasına ve haziran ayında geçerli diğer fırsatlara dair detaylı bilgi edinmek siteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.