KYK Burs Sonuçları Açıklandı Mı ve Ne Zaman Açıklanacak Konusu Merak Ediliyor!

KYK Burs Sonuçları Açıklandı Mı ve Ne Zaman Açıklanacak Konusu Merak Ediliyor!
Üniversitelerde yeni akademik dönemin başlaması ile birlikte, öğrenciler de Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun kredi ve burs ödemelerine başvuruda bulundular. Burs başvuruları geçtiğimiz günlerde sona ererken, sonuçların ne zaman açıklanacağı...

Üniversitelerde yeni akademik dönemin başlaması ile birlikte, öğrenciler de Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun kredi ve burs ödemelerine başvuruda bulundular. Burs başvuruları geçtiğimiz günlerde sona ererken, sonuçların ne zaman açıklanacağı da merak ediliyor.

KYK Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Üniversite öğrencileri KYK sonuçlarının açıklanmasını heyecanla bekliyorlar. KYK sonuçları için bekleyiş devam ederken, ne zaman açıklanacağına dair açıklama henüz yapılmadı. Geçtiğimiz yıl sonuçlar aralık ortasında duyurulurken, bu yıl ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı.

KYK Burs Kredi Ne Kadar?

KYK kredi ve burs ödemeleri kapsamında, aylık 850 TL ödeme yapılıyor. Söz konusu ödemelerde, yeni yıl ile birlikte artışa gidilmesi bekleniyor. KYK ödemeleri, öğrencilerin TC kimlik numarasının son rakamına göre, her ayın 6'sı ile 10'u arasında hesaplara yatırılıyor.

TC’sinin Son Rakamı 0 olan Kişilere: Her Ayın 6. günü

TC’sinin Son Rakamı 2 olan Kişilere: Her Ayın 7. günü

TC’sinin Son Rakamı 4 olan Kişilere: Her Ayın 8. günü

TC’sinin Son Rakamı 6 olan Kişilere: Her Ayın 9. günü

TC’sinin Son Rakamı 8 olan Kişilere: Her Ayın 10. günü