Maaş Promosyonu İçin Anlaşamaya Varıldı! 12 Bin 50 TL Verilecek

Maaş Promosyonu İçin Anlaşamaya Varıldı! 12 Bin 50 TL Verilecek
Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanların maaş promosyonları için de kurumlar ile bankalar arasında görüşmeler sürüyor. Gerçekleşen görüşmeler neticesinde mutabakata varıldıkça belediyeler,...

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanların maaş promosyonları için de kurumlar ile bankalar arasında görüşmeler sürüyor. Gerçekleşen görüşmeler neticesinde mutabakata varıldıkça belediyeler, bakanlıklar, sendikalar, üniversiteler, müdürlükler ve çeşitli kurumlar kamuoyuna bilgi veriyorlar. Çalışanların gözü kulağı da maaş promosyonu ile ilgili gelecek açıklamalara çevrildi.

Promosyon 12.050 TL Verilecek

Yeşilova Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, 12.050 TL promosyon için anlaşma sağlandı. Promosyon ödemesine dair yayınlanan duyuruda ''İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarımızın 3 yıl boyunca maaş, ekders vb. ödemelerini kapsayan "Maaş Protokol" anlaşmamız peşin olarak ödemek suretiyle 12.050 TL karşılığında Türkiye İş Bankası Burdur Şubesi ile imzalandı. Yapıcı yaklaşımlarından dolayı Türkiye İş Bankası Burdur Şubesi Müdürü Sayın İlker ATEŞ'e ve şube personellerimize teşekkür ederiz.'' ifadelerine yer verildi.

Promosyon Duyuruları Geliyor

Çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile görüşmeler sürerken, önümüzdeki süreçte promosyon ödemelerine yeni açıklamalar gelebilir.