Maaşlara Yüzde 100 Zam Müjdesi! Maaş Zammı Resmen Açıklandı

Maaşlara Yüzde 100 Zam Müjdesi! Maaş Zammı Resmen Açıklandı
Asgari ücret, emekli, ve memur maaşı geçtiğimiz aylarda belli oldu. Milyonlarca emeklinin ve çalışanın maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye...

Asgari ücret, emekli, ve memur maaşı geçtiğimiz aylarda belli oldu. Milyonlarca emeklinin ve çalışanın maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar. Bu kapsamda, belediye personellerinin maaşları için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler devam ederken, toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

Yüzde 100 Zam Müjdesi

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, maaş zammı ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklamada bulundu. Belediye personelinin maaşına geçen yıla oranla yüzde 100 zam yapıldığını belirten Şimşek ''Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak, belediyemizin imkânları doğrultusunda, mübarek Ramazan ayında çalışma arkadaşlarımızın maaşlarına geçen yıla oranla yüzde 100 zam yaptık. Ramazan’ın bolluğu ve bereketi gibi çalışma arkadaşlarımızın maaşları da bolluk ve bereket getirsin. Allah hayırlı uğurlu etsin. Biz kocaman bir aileyiz.'' dedi.

Maaş Zamları Açıklanıyor

Belediye personellerinin maaşlarının belirlenmesi için belediyeler ile sendikalar arasında görüşmeler sürüyor. İlerleyen süreçte, maaş zammına dair yeni duyurular gelebilir.