Maaşlara Yüzde 128 Zam Yapıldı! Belediye Başkanı Müjdeli Haberi Duyurdu

Maaşlara Yüzde 128 Zam Yapıldı! Belediye Başkanı Müjdeli Haberi Duyurdu
Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz günlerde netlik kazandı. Asgari ücret, emekli ve memur zammının kesinleşmesinin ardından, belediyelerden gelecek açıklamalar yakından takip edilmeye başlandı. Bu kapsamda,...

Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz günlerde netlik kazandı. Asgari ücret, emekli ve memur zammının kesinleşmesinin ardından, belediyelerden gelecek açıklamalar yakından takip edilmeye başlandı. Bu kapsamda, sendikalar ile toplu iş sözleşmesi imzalanması durumunda, maaş zamları ile ilgili belediyelerde duyurular yapılıyor.

Yüzde 128 Zam

Bolu Belediyesi personellerinin maaş zamları belli oldu. Belediye İş Sendikası ile Bolu Belediyesi arasında varılan mutabakata göre, işçilere yüzde 128 yaz yapılacak. Maaş zammı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ''Belediye işçisi emekçi arkadaşlarımızla 104,6 ile ön anlaşmamızı yapmıştık. Son görüşmede Belediye İş Sendikası Genel Bşk Sn. Nihat Yurdakul’un da katılımıyla oranı yüzde 128’e çıkartarak biz üzerimize düşeni yaptık, Arkadaşlarınızdan da daha fazla alın teri bekliyoruz. Hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verdi.

Maaş Zammı Açıklamaları Gelmeye Devam Ediyor

Çalışanların maaş zammına dair çeşitli belediyeler kamuoyuna bilgi vermeye devam ediyorlar. İlerleyen süreçte, sendikalar ile belediyeler arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça yeni zam haberlerin gelmesi bekleniyor.