Makyajlı Kasa Hyundai i20'nin Fiyatı Belli Oldu! Yeni i20'nin Özellikleri Dikkat Çekti

Makyajlı Kasa Hyundai i20'nin Fiyatı Belli Oldu! Yeni i20'nin Özellikleri Dikkat Çekti
Çok satan otomobil üreticilerinden Hyundai, i20 modeline getirdiği makyajlı kasa özelliği ile alıcıların ilgisini çekti. Peki makyajlı kasa i20 özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? Ne zaman satılacak? İşte yanıtları...

Sıfır araç piyasasında hareketliliğin yaşanmaya başlaması ve ikinci el arabaların satışlarında görülen durgunluk sonrası sıfır kilometre araçlar beklenen ilgiyi yeniden görmeye başladı. Firmalar tarafından gelen üretim atakları sayesinde de otomobil alıcıları, birbirinden farklı özellikleri inceleyerek konfor, keyif ve bütçelerine uygun olan aracı seçiyorlar. Araba satın alacaklar için bir yeni model daha geliyor ve bu modelin özellikle makyajlı kasa sevenler için vazgeçilmez olması bekleniyor.

Yurdumuzda sıfır araç piyasasını takip edenler makyajlanmış modellere ayrı bir ilgi duyuyor. Firmalar da beklentiler doğrultusunda bazı modellerde küçük değişiklikler yaparak daha farklı bir tasarım ortaya koyuyorlar. Makyajlanmış modellere ayrı bir ilgi gösteren birçok otomobil alıcısı müşteri modelleri yakından takip ediyor. En son Hyundai i20’nin makyajlandığı duyuruldu. Peki makyajlanmış Hyundai i20 ne kadar olacak ve ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

hyundai-i20.jpeg

Makyajlanmış i20 Özellikleri

Makyajlanmış Hyundai i20 için ne gibi değişikliklerin yapıldığı netlik kazandı. Öncelikle dış tasarımlarda bazı değişikliklere gidildi. Ayrıca yürüyen aksam ile direksiyon sisteminde de değişiklikler yapıldığı aktarıldı. Makyajlanmış Hyundai i20 şimdi satışta olan araçlardan daha iyi bir sürüş performansı verdiği de ifade edildi. Öte yandan motor seçeneklerine de bir ekleme yapıldı. Böylece 1.2 litre atmosferik motor da seçenekler arasında yer almaya başlayacak.

Makyajlı Kasa Hyundai i20 Fiyatı Ne Olacak?

Hyundai şimdiye dek makyajlanmış Hyundai i20 hakkında herhangi bir fiyat açıklamasında bulunmadı. Ancak yeni Hyundai i20 için bazı tahminler yapılıyor. Makyajlanmış Hyundai i20 fiyatı için sıfır kilometre otomobillerin ortalama fiyatlarına bakılarak hangi aralıkta olacağı hakkında tahminde bulunuluyor. i20'nin İngiltere fiyatı 700 Bin TL civarında olacak. Ancak ülkemiz için fiyatı yüksek vergiler sebebi ile daha fazla olacak. Hyundai i20, şu anda 850.000 TL ile 970.000 TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor. Makyajlanmış Hyundai i20’nın fiyatının ise Türkiye'de 1 Milyon TL’den başlayacağı tahmin ediliyor.

Yeni Hyundai i20 Ne Zaman Çıkacak?

Hyundai i20’nin yaklaşık bir hafta içerisinde Avrupa ile aynı zamanda Türkiye’de de satışa çıkması bekleniyor. Konuya ilişkin Hyundai firmasının yapacağı duyuru büyük bir heyecanla bekleniyor.