Market Alışverişi Yapacaklara Büyük Müjde! Vakıfbank Temmuz 2023 Kampanyasını Duyurdu

Market Alışverişi Yapacaklara Büyük Müjde! Vakıfbank Temmuz 2023 Kampanyasını Duyurdu
Vakıfbank tarafından temmuzda geçerli olan kampanyayla ilgili resmi internet sitesi üzerinden detaylı bilgilendirme yapıldı.

Vakıfbank, 1 Temmuz tarihinde başlayan ve 31 Temmuz 2023 tarihine dek sürecek olan kampanyayı duyurdu. Kampanya çerçevesinde gıda marketi alışverişlerinde 105 TL Worldpuan verildiği için fırsattan nasıl faydalanılacağı ve kampanyaya hangi kanallar aracılığıyla katılım sağlanacağı gibi detaylar araştırılıyor. Vakıfbank da fırsatın ayrıntılarına ilişkin resmi internet sitesinden bilgi verdi.

Vakıfbank Worldpuan Kampanyası

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre, gıda marketi alışverişi kampanyası kapsamında VakıfBank Worldcard ile 1-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ilk 500 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 500 TL ve üzeri alışverişe 15 TL, toplam 105 TL Worldpuan hediye edilecek. Temmuz sonuna kadar sürecek olan kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, Sanal kartlar, taksitli işlemler, e-ticaret, mail order ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil edilmedi.

Vakıfbank Temmuz Ayı Güncel Kampanyalar

VakıfBank Mobil’deki “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlanabilen gıda marketi kampanyasına ve temmuzda geçerli olan Vakıfbank’ın güncel fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyenler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.