Market Alışverişine 600 TL Maxipuan Veriliyor! İş Bankası Kampanyası Nisan Sonuna Kadar Devam Edecek

Market Alışverişine 600 TL Maxipuan Veriliyor! İş Bankası Kampanyası Nisan Sonuna Kadar Devam Edecek
İş Bankası, mevcut müşterilerine yönelik düzenli olarak kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, Ramazan Market alışverişi kampanyası da önceki haftalarda duyuruldu. Nisan sonuna kadar devam edecek olan 600 TL Maxipuan kampanyası sürerken,...

İş Bankası, mevcut müşterilerine yönelik düzenli olarak kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, Ramazan Market alışverişi kampanyası da önceki haftalarda duyuruldu. Nisan sonuna kadar devam edecek olan 600 TL Maxipuan kampanyası sürerken, kampanyanın ayrıntıları merak ediliyor.

İş Bankası Maxipuan Kampanyası

20 Mart'ta başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Ramazan Market Kampanyası'na katılan kişiler, Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacakları 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra farklı günlerde yapılacak 400 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 40 TL, toplam 600 TL Maxipuan kazanılabilecekler.

İş Bankası Güncel Kampanyalar

600 TL Maxipuan kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler, Maximum Mobil’de veya İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak fırsattan yararlanabilecekler. İş Bankası'nın güncel kampanyalarına ulaşmak ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler, İş Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.