Migros Bayram Şekerlerini İndirime Soktu! Bayram Şekeri Fiyatları Düştü

Migros Bayram Şekerlerini İndirime Soktu! Bayram Şekeri Fiyatları Düştü
Migros'un açıklamasında, Ramazan Bayramı'nı kampanyalarla karşılayan şirketin, bayramın en sevilen ikramlıkları şeker ve çikolatalarda zengin çeşitler sunarken, indirim fırsatları sayesinde de bütçeleri rahatlattığını...

Migros'un açıklamasında, Ramazan Bayramı'nı kampanyalarla karşılayan şirketin, bayramın en sevilen ikramlıkları şeker ve çikolatalarda zengin çeşitler sunarken, indirim fırsatları sayesinde de bütçeleri rahatlattığını ifade etti.

Money kart sahipleri, 19 Nisan 2023 tarihine kadar 150 TL ve üzeri bayram şekeri ve çikolatası alışverişine 20 Money hediye kazanıyor.

Migros, kampanya kapsamında Tayaş Fruity Duos Karışık Sert Şeker'i (500 gram) 27,90 TL'den, Milleluna Şeker Kaplı Badem Draje'yi (100 gram) 16,50 TL'den, Lokum Akademisi Kakaolu Krema Dolgulu Lokum'u (350 gram) 59,90 TL'den, Kent poşet şeker çeşitlerini (375 gram) 34,50 TL'den satıyor.

Migros'tan Bütçe Dostu Kampanyalar

Şirket, bayram çikolatalarını da bol çeşit ve bütçe dostu kampanyalarla devam ediyor.

Patislove Sütlü-Bitter Madlen Çikolata, Ülker Ece İkramlık Fındıklı Sütlü Çikolata, Ülker Buklet Kakao Kremalı Pirinç Patlaklı Çikolata, Patiswiss Love Spesiyal Çikolata, Ferrero Rocher, Tadelle Fındık Dolgulu Sütlü Çikolata, Eti Vişneli Karamel Dolgulu Sütlü Çikolata ve Nestle Damak Antep Fıstıklı Sütlü Çikolata'da indirimli fiyatlar devam ediyor.

Migros'un 200 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan "Gördüğünüze İnanın" kampanyası kapsamında 18 Nisan'da Patiswiss madlen çikolata (288 gram) 79,50 TL yerine 29 TL, Godiva sütlü çikolata kaplı çıtır fındıklı krokant (123 gram) 79,50 TL yerine 29 TL, 19 Nisan'da Selin limon kolonyası (700 ml) 75,90 TL yerine 25 TL'ye satılıyor.