Milyonlarca Emekli Merak Ediyordu! Zamlı Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Milyonlarca Emekli Merak Ediyordu! Zamlı Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?
Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere bayram ikramiyesi veriliyor. Söz konusu bayram ikramiyesinde geçtiğimiz günlerde artış yapılırken, Ramazan Bayramı'na haftalar kala bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız...

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere bayram ikramiyesi veriliyor. Söz konusu bayram ikramiyesinde geçtiğimiz günlerde artış yapılırken, Ramazan Bayramı'na haftalar kala bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, zamlı bayram ikramiyelerinin ne zaman emeklilere verileceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Emekli Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihi 2023

Bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği merak edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da kamuoyuna bilgi verdi. Bakanlığın açıklamasına göre, Ramazan Bayramı ikramiyesi bayram öncesi nisan ayı içerisinde, Kurban Bayramı ikramiyesi ise bayram öncesi haziran ayı içerisinde emeklilerin hesaplarına aktarılacak.

Zamlı Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Bayram ikramiyesinin ne zaman hesaplara yatacağının yanı sıra, söz konusu ikramiyenin tutarı da merak ediliyor. Geçen yıl 1.100 TL olan bayram ikramiyesinde 900 TL artış sağlandı. Gerçekleşen zam ile birlikte, bayram ikramiyesi 2.000 TL seviyesine yükseldi. Bayram ikramiyeleri, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere verildiği için yıl içinde toplam 4.000 TL ödeme yapılmış olacak.