Milyonlarca Öğrenciye Ücretsiz Yemek Verilecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Milyonlarca Öğrenciye Ücretsiz Yemek Verilecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı
Milli Eğitim bakanı Mahmut Özer geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, okullarda verilen ücretsiz yemeğin kapsamının genişletileceğini ve uygulamanın yürürlüğe gireceğini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...

Milli Eğitim bakanı Mahmut Özer geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, okullarda verilen ücretsiz yemeğin kapsamının genişletileceğini ve uygulamanın yürürlüğe gireceğini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da söz konusu ücretsiz yemek uygulaması ile ilgili açıklama yaptı.

Okullarda Ücretsiz Yemek!

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1.8 milyon öğrenciye sağlanan ücretsiz yemek uygulamasının, 5 milyon öğrenciye çıkarılacağını belirtti. Söz konusu uygulamaya ilişkin yapılan paylaşımda ''1,8 milyon öğrenciye ücretsiz olarak verdiğimiz yemek uygulamasını çok yakında 5 milyon öğrenciye çıkarıyoruz. İnşallah 6 Şubat itibarıyla okul öncesi eğitimde yer alan tüm yavrularımıza yemek desteğinde bulunacak, böylece ailelerimizin omuzlarından bir yükü daha almış olacağız.'' ifadeleri yer aldı.

Okul Öncesindeki Tüm Öğrencilere Ücretsiz Yemek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre, 6 Şubat'tan itibaren okul öncesinde eğitim gören tüm kişilere yemek desteği verilecek.