MSB Personel Alımı 2023! Milli Savunma Bakanlığı 30 Bin 62 Personel Alımı Ne Zaman?

MSB Personel Alımı 2023! Milli Savunma Bakanlığı 30 Bin 62 Personel Alımı Ne Zaman?
Milli Savunma Bakanlığı, güncel ihtiyaçlar oluşması durumunda personel alımı ilanları yayınlıyor. Bu kapsamda, Bakanlık tarafından gelecek açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, Milli Savunma Bakanı...

Milli Savunma Bakanlığı, güncel ihtiyaçlar oluşması durumunda personel alımı ilanları yayınlıyor. Bu kapsamda, Bakanlık tarafından gelecek açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da geçtiğimiz günlerde personel alımı yapılacağını duyurdu.

MSB Personel Alımı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bakanlığın 30 bin 62 personel alımı gerçekleştireceğini belirtti. Alım ile ilgili açıklama yapan Bakan Akar "Nitelikli insan gücünün temini konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Subay, astsubay, devlet memuru, işçi, askeri öğrenci ve sözleşmeli er alımına yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarımızı yaptık. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor." dedi.

MSB Personel Alımı Başvuruları

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı için başvuruları ne zaman başlayacağına dair henüz bir bilgi verilmedi. Önümüzdeki süreçte, alıma dair detaylı bilgilerin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. Personel alımı ile ilgili güncel gelişmelere ve açıklamalara ulaşmak isteyen kişiler, Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.