Müjdeli Haber Az Önce Geldi! Başvuruyu Kaçıranlar Bugün Başvuru Yapabilecekler

Müjdeli Haber Az Önce Geldi! Başvuruyu Kaçıranlar Bugün Başvuru Yapabilecekler
Üniversitelerde yeni akademik takvimin başlaması ile birlikte, Kredi ve Yurtlar Kurumu kredi ve burs başvuruları da başlamıştı. Söz konusu kredi ve burs ödemeleri için çok sayıda üniversite öğrencisi başvuruda bulunurken, geçtiğimiz...

Üniversitelerde yeni akademik takvimin başlaması ile birlikte, Kredi ve Yurtlar Kurumu kredi ve burs başvuruları da başlamıştı. Söz konusu kredi ve burs ödemeleri için çok sayıda üniversite öğrencisi başvuruda bulunurken, geçtiğimiz günlerde sona eren başvuruları, kimi öğrencileri kaçırmıştı. Bu kapsamda, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu açıklamada bulundu.

KYK Burs Başvuruları Tekrar Açıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, KYK burs ve kredi başvurularını kaçıran öğrencileri ilgilendiren bir açıklama yaptı. Bakan Kasapoğlu, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuruların tekrar erişime açıldığını ve 26 Kasım 2022 Cumartesi günü, saat 23.59'a kadar başvuru yapılabileceğini belirtti.

Sosyal Medyadan Paylaştı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, gençleri ilgilendiren konuda sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Kasapoğlu paylaşımında ''Değerli gençler, GSB burs ve öğrenim kredisi başvurularını an itibarıyla sizler için tekrar açtık. Başvurularınızı 26 Kasım 2022 Cumartesi günü, saat 23.59’a kadar e-Devlet Kapısı üzerinden yapabilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi.