Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat! Akbank Yüzde Sıfır Faizli İhtiyaç Kredi

Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat! Akbank Yüzde Sıfır Faizli İhtiyaç Kredi
Akbank, mevcut ve yeni müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar duyuruyor. Söz konusu kampanyalar nisan ayında da devam ederken, detaylar da merak ediliyor. Bu kapsamda, yüzde sıfır faizli krediden kimleri faydalanacağı ve yüzde...

Akbank, mevcut ve yeni müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar duyuruyor. Söz konusu kampanyalar nisan ayında da devam ederken, detaylar da merak ediliyor. Bu kapsamda, yüzde sıfır faizli krediden kimleri faydalanacağı ve yüzde sıfır faizli 10.000 TL'ye varan kredinin ayrıntıları araştırılıyor.

Akbank Yüzde Sıfır Faizli Kredi

Akbank'ın açıklamasına göre, 9 Mart'ta başlayan ve 14 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan müşteriler, yüzde sıfır faizli 10.000 TL'ye varan ihtiyaç kredisini alabilecekler.

Akbank Kredi Detayları

Akbank, yüzde sıfır faizli ihtiyaç kredisi için minimum tutarın 1.000 TL, maksimum tutarın ise 10.000 TL olduğunu açıkladı. Akbank, krediler ve diğer kampanyalar ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgi veriyor. Bu kapsamda, yüzde sıfır faizli ihtiyaç kredisi ve diğer fırsatlar ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Akbank'ın internet sitesini ziyaret edebilirler.