Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat! Faizsiz 10 Bin Liraya Kadar Nakit Avans Kampanyası Devam Ediyor

Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat! Faizsiz 10 Bin Liraya Kadar Nakit Avans Kampanyası Devam Ediyor
Yapı Kredi, mevcut ve yeni müşteriler için çeşitli kampanyalar duyuruyor. Yapı Kredi'nin güncel kampanyaları ile ilgili mayıs ayında da araştırmalar yapılırken, kampanyaların detayları belli oldu. Bu çerçevede, 10.000 TL'ye...

Yapı Kredi, mevcut ve yeni müşteriler için çeşitli kampanyalar duyuruyor. Yapı Kredi'nin güncel kampanyaları ile ilgili mayıs ayında da araştırmalar yapılırken, kampanyaların detayları belli oldu. Bu çerçevede, 10.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatının ayrıntıları araştırılıyor.

Yapı Kredi Faizsiz Taksitli Avans

Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar için geçerli olan kampanyaya dair açıklamaya göre, 1 Mayıs'ta başlayan ve 31 Mayıs'a kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde, Yapı Kredi Mobil üzerinden müşteri olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunup, başvurusu banka tarafından değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda kampanyadan yararlanabilecekler.

Yapı Kredi Mayıs 2023 Kampanyası

10 bin liraya kadar faizsiz taksitli nakit avans kampanyası mayıs sonuna kadar devam edecek. Kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde kampanya tanımlaması yapılacak. 6 aya varan vade içeren taksitli nakit avans kampanyasına ve mayıs ayı itibariyle Yapı Kredi'nin diğer kampanyalarına dair detaylara ulaşmak isteyen kişiler, Yapı Kredi'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.