Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat! Ziraat Bankası Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası

Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat! Ziraat Bankası Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası
Ziraat Bankası güncel kampanyalar ile ilgili açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, uzaktan edinim süreci ile Bankkart kredi kartlı olan müşterilere sağlanacak faizsiz taksitli nakit avans kampanyasının detayları belli...

Ziraat Bankası güncel kampanyalar ile ilgili açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, uzaktan edinim süreci ile Bankkart kredi kartlı olan müşterilere sağlanacak faizsiz taksitli nakit avans kampanyasının detayları belli oldu. Söz konusu kampanyanın duyurulmasının ardından, taksitli nakit avansın ayrıntıları ile ilgili araştırmalar hız kazandı.

Ziraat Bankası Faizsiz 10.000 TL Taksitli Nakit Avans

Ziraat Bankası'nın internet sitesinde yer alan bilgilendirmeye göre, uzaktan edinim süreci ile ilk kez Bankkart kredi kartlı olan müşterilere özel 10.000 TL'ye kadar, 6 taksitli, Ücretsiz, Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı sunulacak.

Faizsiz Nakit Avans Detayları

Ziraat Bankası'nın açıkladığı kampanya 31 Ocak tarihine kadar devam edecek. Duyurulan faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilmek için Ziraat Mobil üzerinden müşteri olma sürecinin tamamlanması gerekiyor. Faizsiz taksitli nakit avans kampanyası ile ilgili detaylı bilgiler, Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alıyor. Söz konusu kampanyaya dair detaylı bilgilere erişmek isteyen kişiler, Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.