Net Maaş 13.758 TL Seviyesine Yükseldi! Maaş Zammı Müjdesi Açıklandı

Net Maaş 13.758 TL Seviyesine Yükseldi! Maaş Zammı Müjdesi Açıklandı
Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz aylarda belli oldu. Maaş zamlarının açıklanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar. Bu çerçevede,...

Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz aylarda belli oldu. Maaş zamlarının açıklanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar. Bu çerçevede, belediye personelinin maaş zammının belirlenebilmesi için sendikalar ile belediyeler arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeler sürüyor. Söz konusu görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanması halinde kamuoyuna bilgi veriliyor.

Net Maaş 13.758 TL!

İzmir Selçuk Belediyesi personelinin maaş zammı için toplu iş sözleşmesi imzalandı. Toplu iş sözleşmesi ile birlikte, yan gelirle birlikte net maaş 13 bin 758 TL seviyesine yükseldi. Maaş zammına dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ''İşçi arkadaşlarımız ve sendika temsilcileri ile sürdürdüğümüz TİS sürecini, belediyemizin tüm olanaklarını fazlasıyla zorlayarak ve risk alarak, çalışma arkadaşlarımızı ekonomik zorluklardan koruyacak şekilde uzlaşmayla sonuçlandırdık.'' ifadelerine yer verdi.

Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Belediyeler ve sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürüyor. İlerleyen süreçte, maaş zammına dair yeni duyurular yayınlanabilir.