Nihayet Kar Yağışı Geliyor! Kar İçin Sayılı Günler Kaldı

Nihayet Kar Yağışı Geliyor! Kar İçin Sayılı Günler Kaldı
Kış mevsimini kurak geçmesi nedeniyle kar yağışının ne zaman etkili olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, kar yağışı ile ilgili araştırmalar devam devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün...

Kış mevsimini kurak geçmesi nedeniyle kar yağışının ne zaman etkili olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, kar yağışı ile ilgili araştırmalar devam devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmini raporları da yakından takip ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün haftalık hava tahminin ardından, kar yağışının beklediği yerler belli oldu.

Kar Ne Zaman Yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün haftalık hava tahminine göre, 28 Ocak Cumartesi günü yurdun doğusunda ve iç kesimlerinde kar yağışının etkili olması bekleniyor. Söz konusu yağışların sonraki günlerde Doğu Anadolu'da daha çok etkili olacağı düşünülürken, birkaç gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

İstanbula Kar Ne Zaman Yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahminleri büyük bir ilgiyle takip edilirken, haftalık hava tahminine göre İstanbul'a kar yağıp yağmayacağı da merak ediliyor. Söz konusu tahminde, İstanbul için kar yağışı ihtimali bulunmuyor.