O kişilere 1 sene süresince 2.550 TL karşılıksız para verilecek!

O kişilere 1 sene süresince 2.550 TL karşılıksız para verilecek!
Vakıflar Genel Müdürlüğü hem lise hem de üniversite öğrencilerine burs veriyor. Ekim ayında milyonlarca öğrenci KYK ve VGM burs tarihlerini öğrenmek üzere arama motorunu kullanıyor. Haberimizde tarihler gelince anlık olarak...

Vakıflar Genel Müdürlüğü hem lise hem de üniversite öğrencilerine burs veriyor. Ekim ayında milyonlarca öğrenci KYK ve VGM burs tarihlerini öğrenmek üzere arama motorunu kullanıyor. Haberimizde tarihler gelince anlık olarak güncellenecektir.

https://edirnejethaber.com/hala-parasini-almayan-varsa-dikkat-pttden-otomatik-tanimli-80-000-tlnizi-hemen-cekebilirsiniz/

Lise ile üniversiteli tüm öğrencileri kapsıyor. 12 ay boyunca 2.550 TL karşılıksız para verilecek. Burs başvuru tarihleri öğrencilerin merakla araştırdığı konulardan birisi olurken kurumlardan açıklama bekleniyor. Bu minvalde son dakika gelişmeleri büyük bir önemle takip altına alındı. Kredi Yurtlar Kurumu ve Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru tarihleri Ekim ayının gündem odağı olacak ve milyonlarca öğrenci başvuru işlemlerini kolay bir şekilde tamamlayacak.

KYK 850 TL'DEN BAŞLAYARAK BURS VERİYOR

Kredi Yurtlar Kurumu yani bilinen adıyla KYK 850 TL'den başlayan imkanla öğrencilere burs ve kredi ödüyor.

2550 TL'YE KADAR ÇIKIYOR

Kurum tarafından verilen bu burs ödemesi yüksek lisans öğrencileri için 1.700 TL, doktora öğrencileri için de 2550 TL oluyor.

KİMLER BURS ALABİLİR?

Lisans,

Ön lisans,

Yüksek lisans,

Doktora öğrencileri.

VGM BURS BAŞVURULARI BEKLENİYOR

2022-2023 eğitim öğretim döneminde Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru tarihleri için geri sayım başladı.

VGM BURSU 200 TL'DEN BAŞLIYOR

Son bilgiler ışığında, lise öğrencilerine 200 TL, üniversite lisans öğrencilerine 650 TL burs ödemesi yapılıyor.

https://edirnejethaber.com/e-devlet-sisteminde-biriken-paranizi-alabilirsiniz-hemen-kontrol-edin/