Ödemeler Yılbaşı Öncesinde Hesaplara Yatmaya Başladı! 2.550 TL Ödeme Yapılıyor

Ödemeler Yılbaşı Öncesinde Hesaplara Yatmaya Başladı! 2.550 TL Ödeme Yapılıyor
Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından, üç aylık toplu ödemelerin ne zaman yapılacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyordu. Ödemelerin yılbaşından önce yapılıp yapılmayacağına...

Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından, üç aylık toplu ödemelerin ne zaman yapılacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyordu. Ödemelerin yılbaşından önce yapılıp yapılmayacağına ilişkin araştırmalar devam ederken, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

KYK 3 Aylık Ödemeler Yatmaya Başladı

Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi başvuru sonuçları geçtiğimiz haftalarda açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından, ödemeler için heyecanlı bekleyiş başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun konuya ilişkin sosyal medya paylaşımında ''Gençler, her anınızda olduğu gibi yeni yıla sayılı günler kala da yanınızdayız. Bu yıl GSB burs ve öğrenim kredisi almaya hak kazanan öğrencilerimizin ödemeleri hesaplarına yatmaya başladı. GSB ailemize tekrar hoş geldiniz.'' ifadeleri yer aldı. Yapılan paylaşım ile, ödemelerin hesaplara yatmaya başladığı duyuruldu.

KYK 3 Aylık Ödeme Tarihleri

Ziraat Bankası'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, İlk kez KYK bursu ve kredisi alacak öğrencilere, ödemelerin iletileceği tarihler şu şekilde:

TC Kimlik Numarasının Son Hanesi 0-2 Olanlara: 29 Aralık 2022

TC Kimlik Numarasının Son Hanesi 4-6 Olanlar: 30 Aralık 2022

TC Kimlik Numarasının Son Hanesi 8 Olanlar: 31 Aralık 2022