Opel Insignia Aralık 2022 Fiyatı Belli Oldu! Opel Insignia Güncel Fiyatı

Opel Insignia Aralık 2022 Fiyatı Belli Oldu! Opel Insignia Güncel Fiyatı
Almanya merkezli otomobil devi Opel, dünyanın pek çok bölgesinde olduğu gibi ülkemizde de araç modellerini satışa çıkarmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Opel Insignia modeli pek çok kullanıcının dikkatini çekiyor. Teknik özellikleri...

Almanya merkezli otomobil devi Opel, dünyanın pek çok bölgesinde olduğu gibi ülkemizde de araç modellerini satışa çıkarmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Opel Insignia modeli pek çok kullanıcının dikkatini çekiyor. Teknik özellikleri ve tasarımı ile adından söz ettiren Opel Insignia'nın, güncel fiyat listesi de merak ediliyor. Çip krizi, küresel enflasyon artışı, pandemiyle birlikte üretim ve tedarik zincirinin kırılması, ham madde maliyetlerinin yükselmesi, Ukrayna - Rusya savaşı ve ülkemizde döviz kurlarının yükselmesi gibi etkenler otomobil fiyatlarının yükselmesi yol açtığı için Aralık 2022 itibariyle Opel Insignia modelinin güncel fiyatı araştırılıyor.

Opel Insignia Aralık 2022 Fiyatı

Aralık ayı itibariyle otomobil modellerinin güncel fiyat listeleri pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda, Opel Insignia'nın, Aralık 2022 itibariyle güncel fiyatı şu şekilde:

1.5 122 HP Dizel AT8 Exclusive: 1 milyon 297 bin 900 TL

Insignia'nın güncel fiyat listesine ve otomobil hakkındaki detaylı bilgilere, Opel'in resmi internet sitesinden ulaşılabilir.