Para Sıkıntısına Son! Tek SMS İle Hesabınıza 15 Bin TL Geçiyor!

Para Sıkıntısına Son! Tek SMS İle Hesabınıza 15 Bin TL Geçiyor!
Nakit sıkıntısı hemen her vatandaş tarafından çekilen bir sıkıntıdır. Hal böyle olunca hemen herkes tarafından krediler araştırılmaktadır. Siz de eğer nakit sıkıntısı çekiyorsanız QNB Finansbank tarafından tek SMS ile...

Nakit sıkıntısı hemen her vatandaş tarafından çekilen bir sıkıntıdır. Hal böyle olunca hemen herkes tarafından krediler araştırılmaktadır. Siz de eğer nakit sıkıntısı çekiyorsanız QNB Finansbank tarafından tek SMS ile 10 bin TL ile 15 bin TL arasında düşük faizle 36 ay vade ile kredi alabilirsiniz.

Önceden kredi çekmek için mutlaka bankaya gidilmesi gerekiyordu. Fakat günümüzde anlık nakit ihtiyacı olan kişiler ister mobil uygulama isterse de SMS yoluyla kredi başvurusu yapıp onaylanan tutarı hesabına alabilmektedir. Siz de başvuru yaptığınızda eğer krediniz onaylanırsa hesabınıza otomatik olarak tanımlanacaktır.

Tek SMS İle 15 Bin TL Alabilirsiniz!

QNB Finansbank tarafından sunulan kampanya kapsamında vatandaşlar sadece telefonları üzerinden kredi başvurusu yapabilmektedir. Bankaya kayıtlı telefon numarasının mesaj kısmına girerek TC Kimlik numaranızı yazıp 5030’a mesaj atmanız durumunda QNB Finansbank kredi başvurusu yapmış olacaksınız.

Eğer sizinde acil nakit ihtiyacınız varsa anında onay alabileceğiniz bu kredi ile siz de para sıkıntınıza son verebilirsiniz. QNB Finansbank tarafından sunulan bu kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların SMS ile başvuru yapması gerekir. Başvurunuz onaylandığı takdirde para hesabınıza otomatik olarak tanımlanacaktır. QNB Finansbank tarafından verilen krediyi kullanacak olan kişiler krediyi 3 ay ertelemeli olarak kullanabilmektedir. Siz de SMS harici internet şube üzerinden, mobil uygulama üzerinden ya da en yakın QNB Finansbank’a giderek kredi başvurusu yapabilirsiniz.