Parolapara Sanal Cüzdan İle Kazandırıyor

Parolapara Sanal Cüzdan İle Kazandırıyor
Finansal teknoloji alanında hizmet veren Parolapara, müşterilerine Parola Cüzdan ile birçok avantaj sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Parolapara markası Parola Cüzdan ile kullanıcılarını siber tehditlere karşı korurken, güvenilir bir satın alma imkanı tanıyor. Parola Cüzdan adını verdiği sanal cüzdan özelliği ile kullanıcılarına yenilikçi bir deneyim sunuyor.

Kullanıcıların dijital varlıklarını yönetme ve güvende tutma alanlarında çözümler üreten Parolapara, müşterilerinden aldıkları işlem ücretini kaldırarak ve ücretsiz işlem yapmalarına olanak tanıyıp 7-24 para transferi imkanı tanıyor.

Parola Cüzdan ile kullanıcılarına çevrim içi platformlarda üyelik ile dijital oyun satın alımı ve fatura ödeme olanakları tanıyan markanın mobil uygulaması ile ayrıca birçok çevrim içi marketten hediye kart da satın alınabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Parolapara Genel Müdürü Fatih Çelik, müşterilerine daha geniş bir alanda finansal deneyim sunma misyonuyla hareket ettiklerini belirtti.

Çelik, iş ortakları olan bankalar ve elektronik ticaret kurumlarına değer yaratarak, son kullanıcının hayatını kolaylaştırmak üzere yola çıktıklarını kaydederek, "Dijital cüzdan özelliğimiz, müşterilerimize varlıklarını yönetme konusunda kolaylık ve güvenlik sağlamak adına geliştirildi. Kullanıcılarımızın hızlı, pratik ve güvenli çevrim içi alışveriş yapabilmeleri adına hizmetler geliştiriyoruz. Parola Cüzdan, markamızın teknoloji odaklı ve yenilikçi bir finansal hizmet anlayışı olduğunu göstermekle birlikte, sunduğu avantajların ne denli kullanıcı dostu olduğunun da altını çiziyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı