Patron Çıldırınca Sıra Kuyruğu Uzadı! Gören İnanamadı Ama Ayçiçek Yağı O Markette 33 TL'ye Düştü

Patron Çıldırınca Sıra Kuyruğu Uzadı! Gören İnanamadı Ama Ayçiçek Yağı O Markette 33 TL'ye Düştü
Her mutfakta mutlaka bulunması gereken yemeklerin yapı taşı olarak bilinen ayçiçek yağı, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın etkisiyle ve Türkiye'de düşen alım gücüyle birlikte bir hayli pahalandı. Fiyatlar artınca da ev hanımları...

Her mutfakta mutlaka bulunması gereken yemeklerin yapı taşı olarak bilinen ayçiçek yağı, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın etkisiyle ve Türkiye'de düşen alım gücüyle birlikte bir hayli pahalandı. Fiyatlar artınca da ev hanımları market market indirimler araştırmaya başladı.

Hemen her yemekte kullanılan ayçiçek yağı, uzun süredir altınla yarışırcasına pahalı olunca tek çare market indirimlerini takip etmeye kaldı. Mutfakların en temel malzemelerinden ayçiçek yağıyla ilgili müjdeli haber, bu sefer Migros'tan geldi.

Peş Peşe Zamlar Vatandaşı Yıldırdı! 

Tüm dünyada yaşanan resesyon endişeleri nedeniyle çoğu ülkede öngörülemez zamlar ve fahiş artışlar yapılmaya devam ediyor. Türkiye'de oldukça derinden hissedilen enflasyonla birlikte düşen alım gücü, peş peşe zamların gelmesine neden olmuştu. Vatandaşı yıldıran zamlar hala devam ederken, ayçiçek yağı şüphesiz altınla yarışır hale gelmişti.

Herhangi bir mutfağın olmazsa olmaz ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, devam eden ekonomik kriz nedeniyle zamlanınca vatandaşları yıldırmıştı. Ancak marketlerin ara ara yaptığı indirimler, talebi daha da artırmıştı. Hatta öyle ki geçtiğimiz aylarda yapılan indirimlerde vatandaşlar, ayçiçek yağını stoklamıştı.

Altınla Yarışan Ayçiçek Yağına Şok İndirim! 

Tüm bu ekonomik kriz çerçevesinde hala ayçiçek yağı stoklayamayan ya da maddi gücü olmayanlar için marketler, litrelik ayçiçek yağı fiyatlarında özel bir indirim yapmıştı. Sık sık farklı marketlerde vatandaşların ulaşabilmesi için fiyatı indirime sokulan ayçiçek yağı, bu sefer de Migros müşterilerine yaradı!

Migros marketlerin yaptığı yeni bir kampanyada mutfakların temel ürünü ayçiçek yağı için indirim günleri başladı. 1 litre fiyatında akıl almaz bir indirim yapan Migros, kapılarını açmasıyla birlikte ev hanımlarından büyük ilgi gördü.

Migros'ta Şok İndirim: Litresi 45 TL Yerine 33.90 TL! 

Ayçiçek yağının litresi önceki aylarda 50 TL'ye dayanırken, çeşitli markalarda daha ucuz yağ çeşitleri bulabilmek de mümkün hale geldi. Çok sayıda farklı markayı barındıran marketler ise bu noktada kârlı çıkan marketler oldu.

Yüzlerce markayı ve ürünü depolarında toplayıp raflarına sıralayan Migros, yeni ayçiçek yağı indirim kampanyasıyla müşterilerini mest etti.

Yapılan yeni bir duyuruda Migros, Abalı marka 1 litrelik ayçiçek yağını indirime soktuğunu açıkladı. 1 litrelik fiyatının indirimsiz hali 45 TL olan Abalı ayçiçek yağı, şu anda Migros marketlerde 33.90 TL'ye satılmaya başladı. Adet sınırının belirtilmediği indirim sayesinde vatandaşlar market önünde kuyruk oluştururken, telefon uygulaması aracılığıyla verilen siparişler de yoğunlaştı.