Poşete Zam Gelecek Mi? Resmi Açıklama Az Önce Geldi!

Poşete Zam Gelecek Mi? Resmi Açıklama Az Önce Geldi!
Yeni yıla sayılı haftalar kala, market poşetlerinin fiyatlarında değişiklik yapılıp yapılmayacağı da merak ediliyordu. Poşet fiyatlarının artırılacağına dair iddialar gündeme gelirken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği...

Yeni yıla sayılı haftalar kala, market poşetlerinin fiyatlarında değişiklik yapılıp yapılmayacağı da merak ediliyordu. Poşet fiyatlarının artırılacağına dair iddialar gündeme gelirken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, Meclis Genel Kurulu'nda birçok vatandaşın merak ettiği poşet fiyatına dair bilgi verdi.

Poşete Zam Gelecek Mi?

Meclis Genel Kurulu'nda konuşan ve pek çok konuya değinen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, poşete zam fiyatı ile ilgili de açıklama yaptı. Bakan Kurum, 2023 yılında poşet fiyatlarında değişiklik yapılmayacağını belirtti. Konuya İlişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Kurum ''Birkaç gündür soruluyordu. Meclis Genel Kurulu bütçe görüşmelerimizde açıkladım. POŞET FİYATLARI ARTMAYACAK! Bu yıl da poşet fiyatlarını 25 kuruş olarak belirledik.'' ifadelerine yer verdi.

Poşet Ücreti Ne Kadar?

Market poşetleri, 25 kuruş olarak satılıyor ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'un açıklamasına göre, 2023 yılında da bu fiyat sabit kalacak.