Proje Resmen Başladı! Bakan Kirişçi Güzel Haberi Duyurdu

Proje Resmen Başladı! Bakan Kirişçi Güzel Haberi Duyurdu
Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınmayı sağlamak ve tarımsal üretimi artırmak için çeşitli projeler duyuruyor. Çiftçilere ilişkin projelerin yanı sıra, yetiştiricilere yönelik çalışmalar da devam ediyor. Bu çerçevede,...

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınmayı sağlamak ve tarımsal üretimi artırmak için çeşitli projeler duyuruyor. Çiftçilere ilişkin projelerin yanı sıra, yetiştiricilere yönelik çalışmalar da devam ediyor. Bu çerçevede, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından sosyal medya hesabından Sözleşmeli Besicilik Projesi ile ilgili açıklama yapıldı.

Sözleşmeli Besicilik Projesi Başladı

Besicilere alım garantisi ve mutlak karlılık imkanı sunan Sözleşmeli Besicilik Projesi başladı. Konuya dair açıklama yapan Bakan Kirişçi ”Besicimize alım garantisi ve mutlak kârlılık sağlayacak Sözleşmeli Besicilik Projesi’ni başlattık. Her zaman olduğu gibi desteklerimizle ve projelerimizle yetiştiricilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” sözlerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilerin maddi yüklerini hafifletmek için düzenli olarak ödeme gerçekleştiriyor. Bu destekler çiftçilerin hesaplarına aktarılırken, duyurular da yayınlanıyor. Bu kapsamda, farklı çok sayıda alt başlığın yer aldığı tarımsal destekleme ödemeleriyle alakalı güncel gelişmelere ulaşmak isteyenler, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi internet sitesini, sosyal medya hesaplarını veya Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin sosyal medya adreslerini ziyaret edebilirler.