PTT Hızır Gibi Yetişti! Kimliği ile PTT'ye Giden Emekliye 73.600 TL Ödenecek

PTT Hızır Gibi Yetişti! Kimliği ile PTT'ye Giden Emekliye 73.600 TL Ödenecek
Duyuru az önce yapıldı. Emekli en yakın PTT şubesine gitmesi ile birlikte borcunu düşük faizle kapattıracak olan emekli kredisinden faydalanacak.

Borcu olan emekliye özel PTT ve Aktifbank işbirliği ile birlikte 70.000 TL kredi imkanı sunuluyor. Duyuru az önce yapıldı. Emekli en yakın PTT şubesine gitmesi ile birlikte borcunu düşük faizle kapattıracak olan emekli kredisinden faydalanacak. T.C. Kimliğiniz ile birlikte en yakın PTT şubesine gitmeniz ile birlikte PTT emekli kredisinden faydalanabilirsiniz. Emekli için hayat şartları bir hayli zor ilerliyor. Borcunu borçla kapatmak zorunda kalan emekliye özel başlatılan kampanya kapsamı detaylıca emekli tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda PTT emekli vatandaşa özel olarak sunduğu kredi kampanyasında 70.000 TL'ye kadar ödemeyi düşük faiz imkanları ile sunuyor. Peki kampanya kapsamında PTT emekli kredisi kaç para veriyor? PTT emekli kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

PTT ve Aktifbank zaman zaman tüm vatandaşlara olduğu gibi emeklinin de cebini rahatlatacak kredi kampanyası sunmakta. Yeni başlatılan emekli kredisi kampanyasında, emeklinin ödemelerini rahatlatmak ve düşük faiz imkanı ile birlikte daha az meblağda ödeme yapılmasını sağlamak hedefleniyor.

tl7.jpg

PTT emekli kredisinden faydalanabilmek için tek şart ise emekli maaşını bankadan çekmek olurken, maaşını taşıyan vatandaşa özel emekli promosyonu da ödenemeye hazır bekliyor.

PTT emekli kredisi kampanyasında 70.000 TL'ye kadar ödeme 24 ay vade ve düşük faiz imkanları ile sunulmaktadır.

Tek şartın emekli maaşını PTT'den alıyor olmak olduğu kredi kampanyasında maaşını yeni taşıyanlar için ise emekli promosyonu ödemesi yapılacak. Yani düşük faizli kredi artı emekli promosyon ödemesi yeni maaş taşıyan emekliye ödeniyor. Öte yandan PTT ve Aktif Bank arasında yapılan anlaşma sonucu emekli maaşını üç yıl boyunca PTT'den alma sözü veren emekliler 3.600 TL promosyon ödemesi almaya hak kazanıyor.

tl9.jpg

PTT Emekli Kredisi Başvuruları

PTT tarafından sunulan emekli kredisi kampanyasına dahil olmak için en yakın PTT şubesine gidebilir, kefilsiz şartsız bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Başvuru için PTT şubesine gitmeye vaktiniz yok ise de başvurunuzu online işlemler üzerinden tamamlayabilirsiniz. PTT tarafından yapılan açıklama da internet üzerinden yapılan başvuru sürecinin 15 güne kadar uzayacağı açıklanırken, kampanya ile alakalı PTT ve Aktifbank tarafından yapılan açıklama şu şekilde; Kampanya hakkında yapılan açıklamada, "Acil nakit ihtiyacı olan emeklilerimize yüzde 2,69 faiz oranından başlayan faizlerle 100 bin TL'ye kadar nakit kredi. İhtiyaçlarınızı değil, borçlarınızı erteleyin."