PTT’den Maaş Alanlara Müjde! Karşılıksız Olarak 3600 TL Ödenecek

PTT’den Maaş Alanlara Müjde! Karşılıksız Olarak 3600 TL Ödenecek
PTT’den maaş alan kişilere müjde niteliğinde bir haber verildi. Aktif Bank tarafından yapılan açıklamada resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyuruda PTT ile Aktif Bank arasında iş birliği...

PTT’den maaş alan kişilere müjde niteliğinde bir haber verildi. Aktif Bank tarafından yapılan açıklamada resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyuruda PTT ile Aktif Bank arasında iş birliği devam ederken emekliler eğer emekli maaşını PTT’ye taşırsa 3600 TL ek ödeme alacaktır.

Aktif Bank ile PTT arasında düzenlenen anlaşma kapsamında PTT ile online iş birliğini yapan ilk banka olarak karşımıza çıkan Aktif Bank tarafından düzenlenen emeklilere maaş hesaplarını PTT’ye taşıdıkları zaman nakit destek verileceği duyuruldu. Banka tarafından verilen kredi hizmetinde nakit desteği, kişinin ödeme performansına bağlı olarak değişeceği duyuruldu.

Herkese 3600 TL Verilecek

Maaşını PTT’ye taşıyan her emekliye Aktif Bank tarafından 3600 TL’lik promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. Maaşını PTT’den alan kişiler PTT şubesine gitmeden promosyonu direkt hesaplarına alabilecekler. Aktif Bank’ın emekli kredisinden faydalanmak için PTT’ye maaş hesaplarını taşıması gerekir. Aktif Bank taşıma işleminin devreye girmesiyle 3600 TL tutarındaki promosyon hesaplara yatırılacaktır.

Aktifbank tarafından yapılan açıklamada:

PTT'den Maaş Alma Sözü Veren Kredili Emekli Müşterilerimize 3.600 TL Hediye!

Emekli maaşını PTT'den alma sözü veren kredi müşterilerimiz 3.600 TL hediye kazanıyor. Siz de en yakın PTT iş yerine başvurun, kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın! denildi.