Renault'tan Yılın Son Kampanyası! Müşteriler Bayram Edecek

Renault'tan Yılın Son Kampanyası! Müşteriler Bayram Edecek
Sıfır otomobil almak isteyenler için senenin son kampanyalarından biri geldi. Türkiye'de en çok tercih edilen araç markası olan Renault, senenin son kampanyası ile müşterilerin dikkatini çekti. Renault'un en çok sattığı modeli...

Sıfır otomobil almak isteyenler için senenin son kampanyalarından biri geldi. Türkiye'de en çok tercih edilen araç markası olan Renault, senenin son kampanyası ile müşterilerin dikkatini çekti. Renault'un en çok sattığı modeli Clio'larda görülmemiş bir kampanya düzenlendi! Uygun fiyata sıfır otomobil sahibi olabilirsiniz. İşte detaylar...

Yükselen araç fiyatları sonrası sıfır araç almak hayal oldu. Fiyatlardaki artış vatandaşların otomobil hayallerini suya düşürdü. Durum buyken araç almak isteyen için son kampanya biraz yüzleri güldürdü.

Renault Clio Son Fiyatlarıyla da Şaşırttı

Fiyatlardaki yükselişin ardından rakipleriyle rekabet halinde olan Renault Clio son fiyat listeleriyle şaşkınlık yarattı. Döviz kurundaki dalgalanma otomobil fiyatlarını uçuşa geçirdi. Her geçen gün fiyatlar artmayı sürdürüyor. Bir taraftan da dünya genelinde yaşanan cip krizi araç piyasasında dalgalanmalara sebep oluyor.

Fransız merkezli otomobil üreticisi Renault yeni kampanyası ile müşterilerine fırsat verdi. Güncel fiyatları ile tüketicilerin ilk tercihi olan Renault Clio'da senenin son kampanyası başladı.

Renault'un Clio otomobilini şimdi yarı fiyatına alın 2023 yılında ödemeye başlayın.

İşte 2022'nin Renault Clio Kampanyası:

Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg

Satış fiyatı: 558.000 TL

Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg

Satış fiyatı: 516.000 TL

Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg

Satış fiyatı: 495.900 TL

Joy 1.0 SCe 65 bg

Satış fiyatı: 430.000 TL.