Resmi Açıklama Yapıldı! Öğrencilere Haftada İki Gün Beslenme Çantası Desteği Verilecek

Resmi Açıklama Yapıldı! Öğrencilere Haftada İki Gün Beslenme Çantası Desteği Verilecek
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ile öğrencilere beslenme çantası desteği verileceğini duyurdu. Başkan Soyer'in açıklamasının ardından, beslenme çantası...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ile öğrencilere beslenme çantası desteği verileceğini duyurdu. Başkan Soyer'in açıklamasının ardından, beslenme çantası desteğinin ayrıntıları merak konusu oldu.

50.000 Öğrenciye Destek Sağlanacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bereket Hareketi kapsamında, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine beslenme çantası desteği verileceğini belirtti. Soyer paylaşımında ''Mevcut ekonomik şartlar ve hayat pahalılığından en çok çocuklarımız etkileniyor. Çocuklarımızın beslenmesine destek için yıl başından itibaren 50 bin öğrencimize beslenme çantası desteğini başlatıyoruz. Çocuklarımıza desteğimizi arttırmak için Bereket Hareketi'ne katılın.'' ifadelerine yer verdi.

Beslenme Çantası Desteği Detayları

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak beslenme çantası desteği ile birlikte, 50.000 öğrenciye haftada iki gün kavrulmuş fındık, kuru üzüm ve meyve dağıtımı yapılacak. Beslenme çantası desteğine ilişkin yapılan açıklamaya göre, 2023 Ocak itibariyle öğrencilere dağıtım başlayacak.