Sakarya'da Esnaf ve Sanatkarlara Kredi Dağıtılıyor

Sakarya'da Esnaf ve Sanatkarlara Kredi Dağıtılıyor
Başkan Yılmaz tarafından yapılan açıklamada, birliğe bağlı 17 kooperatifte başlattıkları olağan kongrelerin ilk Kocaali Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde yapıldığını hatırlatarak, sonuncusunu 26 Şubat...

Başkan Yılmaz tarafından yapılan açıklamada, birliğe bağlı 17 kooperatifte başlattıkları olağan kongrelerin ilk Kocaali Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde yapıldığını hatırlatarak, sonuncusunu 26 Şubat 2023 tarihinde bitireceklerini bildirdi.

Sonrasında Bölge Birliği Kooperatifi'nin kongresini yapacaklarını belirten Başkan Yılmaz, "Kongrelerimizde tam neşe, birlik ve beraberlik örneği oluyor. İşlerinden dolayı uzun süre birbirlerini göremeyen arkadaşlarımız da hasret gidermektedir." şeklinde konuştu.

Yılmaz, 17 kooperatifte 15 binden fazla ortakları olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Bunlardan 11 binine kredi kullandırmışız. 2023 yılında da esnaf ve sanatkarlarımıza kredi dağıtımımıza devam edeceğiz. Kooperatiflerimizde plasman (yatırım) sıkıntısı yoktur. Bu konuda Ankara Merkez Birliği Başkanımız, Ticaret Bakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da plasman konularında büyük katkıları olmuştur. Kendilerine ortaklarımız adına teşekkür ediyoruz."