Sigara Tiryakilerine İndirim Müjdesi! Hangi Sigaraya İndirim Geldi?

Sigara Tiryakilerine İndirim Müjdesi! Hangi Sigaraya İndirim Geldi?
2023 yılıyla beraber pek çok ürün ve hizmete zam geldi. 2023'ün ilk günlerinde zamlardan nasibini sigara fiyatları da almıştı. Sigara gruplarına 4 TL zam gelmişti.Geçtiğimiz günlerde büyük zam gelen sigara fiyatlarına bu kez...

2023 yılıyla beraber pek çok ürün ve hizmete zam geldi. 2023'ün ilk günlerinde zamlardan nasibini sigara fiyatları da almıştı. Sigara gruplarına 4 TL zam gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde büyük zam gelen sigara fiyatlarına bu kez indirim yapıldı. Japan Tobacco International (JTI) grubu sigaralarına  indirim geldi. Japan Tobacco International (JTI) bazı sigara markalarında 1 TL indirim yaptı.

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla indirimi duyurdu. Özgür Aybaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "JTI FİRMASI YARINDAN İTİBAREN BAZI SİGARA FİYATLARINI 1 TL GERİ ÇEKTİ" ifadesine yer verdi.

Güncel Sigara Fiyatları Şu Şekilde:

Winston Slender: 33 TL

Winston Deep Blue & Dark Blue: 33 TL

Winston: 34 TL

Winston Xsence Black&Gray: 36 TL

Camel Slender: 32 TL

Camel: 33 TL

Monte Carlo: 32 TL

LD: 32 TL

5 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere British American Tobacco (BAT) ve Japan Tobacco International (JTI), British American Tobacco (BAT) ve Philip Morris sigara gruplarına 4 TL zam yapılmıştı.