Sofraların Olmazsa Olmazı Zeytinyağı Alım Fiyatı Açıklandı!

Sofraların Olmazsa Olmazı Zeytinyağı Alım Fiyatı Açıklandı!
Zeytinyağı alım fiyatı hemen herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Özellikle kış dönemine az bir süre kala zeytinyağı fiyatları araştırılmaktadır. Tariş tarafından sızma zeytinyağı alım fiyatını 81 TL olarak...

Zeytinyağı alım fiyatı hemen herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Özellikle kış dönemine az bir süre kala zeytinyağı fiyatları araştırılmaktadır. Tariş tarafından sızma zeytinyağı alım fiyatını 81 TL olarak açıkladı. Hem Ege mutfağının hem de her sofranın vazgeçilmezleri arasında olan zeytinyağı bildiğiniz gibi hemen her yemeğe, her salataya ayrı lezzet katmaktadır.

Sürek: Başarılı Bir Sezon Diliyorum

Hem yemeklere verdiği lezzet hem de sağlık açısından pek çok faydası bulunan zeytinyağı ile ilgili Tariş’ten önemli bir açıklama geldi. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek tarafından açıklama yapıldı.

Hilmi Sürek tarafından yapılan yazılı açıklamada:

"Diğer yandan dünyanın en büyük üreticisi İspanya'da kuraklık nedeniyle ciddi verim kaybı olduğu bilinmektedir. İspanya'nın yanı sıra benzeri durum İtalya ve Portekiz'de de görünmektedir. Bu durum ülkemiz zeytinyağlarının değerlendirilmesi açısından önemli bir fırsat sunmaktadır. Bu fırsatı hep beraber kazanca dönüştürmeliyiz.

Zeytin ve zeytinyağı üretimi için çabalayan herkese başarılı ve bereketli bir sezon diliyorum. Birliğimiz, üreticisini mağdur etmeyecek fiyatlarla alım kampanyasını açmıştır" denildi.