SSK, Bağkur Emekli Sandığı Emeklisine İkramiye Verilecek! Hesaplara Nakit Para Yatacak

SSK, Bağkur Emekli Sandığı Emeklisine İkramiye Verilecek! Hesaplara Nakit Para Yatacak
Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz haftalarda netlik kazandı. Çalışanların ve emeklilerin maaşlarının belli olmasının ardından, bayram ikramiyesi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, bayram ikramiyesinin...

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz haftalarda netlik kazandı. Çalışanların ve emeklilerin maaşlarının belli olmasının ardından, bayram ikramiyesi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, bayram ikramiyesinin tutarı ve ne zaman emekliler verileceği merak ediliyor.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Emeklilere, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiye ödemesi yapılıyor. Söz konusu ikramiye kapsamında, geçen yıl her iki bayram öncesinde de 1.100 TL olmak üzere toplamda 2.200 TL verildi.

Bayram İkramiyesi 2023

Emekli bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağına dair araştırmalar devam ederken konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak maaş zammı oranında artış sağlanırsa, 1.100 TL olan bayram ikramiyesi 1.430 TL seviyesine yükselecek.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Bayram ikramiyesinin tutarı ile birlikte, ne zaman ödeme yapılacağı da merak ediliyor. Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan yaklaşık bir hafta önce bayram ikramiyesinin hesaplara aktarılması bekleniyor.