Şubat 2023 Ödemeleri! 1.250 TL TC Kimlik Numarasın Son Rakamına Göre Yatacak

Şubat 2023 Ödemeleri! 1.250 TL TC Kimlik Numarasın Son Rakamına Göre Yatacak
Üniversite öğrencileri, Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi ödemeleri her ay düzenli olarak almaya devam ediyorlar. Söz konusu ödemeler öğrencilerin banka hesaplarına yatarken, şubat ayı ödemelerinin ne zaman gerçekleştirileceği...

Üniversite öğrencileri, Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi ödemeleri her ay düzenli olarak almaya devam ediyorlar. Söz konusu ödemeler öğrencilerin banka hesaplarına yatarken, şubat ayı ödemelerinin ne zaman gerçekleştirileceği de merak ediliyor. Bu kapsamda, TC kimlik numarasının son rakamına göre, Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi ödeme tarihi ile ilgili araştırmalar devam ediyor.

KYK Bursu Kredi Ne Zaman Yatar?

Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi ödemeleri, her ay düzenli olarak öğrencilerin banka hesaplarına yatırılıyor. Bu kapsamda, TC kimlik numarasının son rakamına göre ödeme tarihleri şu şekilde:

TC Kimlik Numarasının Sonu 0 Olanlar: Her ayın 6’si

TC Kimlik Numarasının Sonu 2 Olanlar: Her ayın 7’si

TC Kimlik Numarasının Sonu 4 Olanlar: Her ayın 8’i

TC Kimlik Numarasının Sonu 6 Olanlar: Her ayın 9’u

TC Kimlik Numarasının Sonu 8 Olanlar: Her ayın 10’u

KYK Bursu Kredisi Ne Kadar?

Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi ödemeleri ile ilgili bekleyiş devam ederken, söz konusu ödemenin tutarı da merak ediliyor. KYK burs ve kredi ödemesi kapsamında, öğrencilerin banka hesaplarına 1.250 TL yatacak.

KYK Bursu Kredisi Yaz Tatilinde Yatar Mı?

KYK burs ve kredi ödemeleri ile ilgili pek çok detay araştırılıyor. Bu çerçevede, KYK burs ve kredilerinin yaz tatilinde öğrencilere verilip verilmediği merak ediliyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi ödemeleri, her ay düzenli olarak öğrencilere iletiliyor ve yaz tatilinde de ödemeler devam ediyor.