Suya Yüzde 40 Zam Yapıldı! Belediye Meclisinde Karar Alındı

Suya Yüzde 40 Zam Yapıldı! Belediye Meclisinde Karar Alındı
Enflasyondaki artış paralel olarak pek çok kalemde zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Belediye Meclisi'nde yapılan görüşme sonrası, suya yüzde 40 zam yapılmasına karar verildi.Elazığ'da Suya Zam!Elazığ Belediye Meclisi'nin...

Enflasyondaki artış paralel olarak pek çok kalemde zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Belediye Meclisi'nde yapılan görüşme sonrası, suya yüzde 40 zam yapılmasına karar verildi.

Elazığ'da Suya Zam!

Elazığ Belediye Meclisi'nin kasım ayı toplantısında, suya zam yapılması kararlaştırıldı. Meskenlerde 2,30 TL olan suyun metreküpü 3,23 TL'ye, ticarethanelerde 5,56 TL olan suyun metreküpü 7,71 TL'ye yükseldi. Suya yapılan yüzde 40 oranında zam, AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi.

CHP'li Meclis Üyesi Tepki Gösterdi

Elazığ Belediyesi yönetimi, suya sekiz yıldır zam yapılmadığını belirterek, bu zammın yapılması gerektiğini belirtirken, CHP'li belediye meclisi üyesi Cafer Yeşil, duruma tepki gösterdi. Ankara'da suya yüzde 50 indirim yapıldığını hatırlatan Yeşil, Elazığ'da zam yapılmaması gerektiğini söylerken, AK Partili meclis başkanvekili Aydın Kara ise ''Suya 20 lira versek biz de yüzde 5 indirim yapardık'' dedi.