Tarım ve Orman Bakanlığı 728 Milyon TL Verdi! Çiftçilere Pazartesi Günü Müjdesi Verildi

Tarım ve Orman Bakanlığı 728 Milyon TL Verdi! Çiftçilere Pazartesi Günü Müjdesi Verildi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nca yapılan açıklamayla beraber geçtiğimiz gün itibariyle üreticilere sağlanan ödemeler belli oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı eylül ayında da farklı alt başlıklardan oluşan tarımsal destek ödemelerini ülke genelindeki vatandaşların hesaplarına yatırıyor. Tarımsal destek ödemelerine dair gelişmeler yakından takip edilirken, bu hafta cuma günü de geçtiğimiz hafta başlayan eylül ayının dördüncü tarımsal destek ödemesi hesaplara aktarılacak. Tarımsal destek ödemesi için bekleyiş devam ederken, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile birlikte, pancar üreticilerine sağlanacak olan avans ödemesini detayları netlik kazandı.

Tarım Bakanlığı Ödemesi Eylül 2023

Eylül ayının ilk gününden bugüne kadar toplamda dört farklı tarımsal destek ödemesi çiftçilere iletildi. Çeşitli alt başlıklardan oluşan tarımsal desteklerin verilmesinin ardından bakanlığın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna bilgi verilirken, bugün de pancar edeceği çerçevesinde yaklaşık 728 milyon liralık avans ödemesi sağlanıyor. Söz konusu ödemelerin yapılacağına dair sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı “Türkşeker aracılığıyla 728 milyon 74 bin TL avans ödemesini bugün pancar üreticilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı.